Bra vecka

Den här veckan är jag så sjukt taggad och peppad. I helgen hade vi feministfika hemma hos oss, Gudrun Schyman (!!!!!!!!!) kom och hade ett homeparty i vårat vardagsrum, helt jävla sjukt. Jag tittade ut i hallen och helt plötsligt stod hon bara där och jag som är världens mest efterblivna människa sa förstås inte hej, som en normal person skulle ha gjort. Nä, jag gav ifrån mig nåt pip/skrik liknande ljud och sa: "kan jag få en kraaam???". Väldigt pinsamt men jaja, jag fick iallafall en kram av Gudrun Schyman så jag är väl glad resten av livet nu. 
Efter hon hade föreläst klart signerade hon böcker och jag bad om att få ta kort med henne. Efter kortet var taget kunde jag förstås inte hålla mig utan sa: "du är den bästa människan i världen typ", då skrattade hon och sa: "nämen åh, nu blir jag ju rörd!". And then we lived happily ever after. Haha nä men jag blev väldigt glad och överväldigad av det iallafall. 
 
(ser mobbad ut men bryr mig inte hihihihihi)
 
Den här veckan är så bra så det är sjukt, två vanliga skoldagar, sen nån aktivitetsdag och Valborg och 1 maj som jag ska spendera med fina vänner. På torsdag ska vi gå i Unga Feministers demonstrationståg och det ska bli så jäääääävla kul. Har pysslat ihop ett plakat tillochmed hihi.
 
 
Puss och kram från en glad Maja! ♥
 

Vakna nätter

Imorgon ska jag till världens bästa ställe (aka Stiftsgården i Rättvik) så nu är jag väldigt spänd och förväntansfull som jag alltid blir och kan därför inte sova, såklart. Istället ligger jag och kollar på Bianca Kronlöf Youtube-klipp för asså hon är fan roligast i världen hahaha. Jag hoppas att ni andra har bättre lycka med sömn än jag inatt! Puss och kram <3

"Pappas unga fru"

Såg precis dokumentärfilmen Pappas unga fru och känner mig på riktigt äcklad. 
Filmen handlar om en kvinna (April) vars pappa träffat en filippinsk tjej på nätet och sen träffat irl. April bestämmer sig för att göra en dokumentärfilm om kultur och annorlunda kärlek men får sen reda på att tjejen hennes pappa lever med och planerar att gifta sig med är 16 år. 
Pappans ursäkt är att han känner sig ensam efter sin frus död. 
Det är fan ingen ursäkt i mina ögon. Det är att utnyttja ett barn vars familj är desperat efter pengar för att få tak över huvudet och mat på bordet. En kunde se att hon inte ville vara med honom, i mina ögon förstörde han hennes liv.
Mycket mer jag blev upprörd över men jag uppmanar den som läser att se filmen själv istället för att jag ska berätta allt.